De disclaimer: ik ben niet de standaard fotograaf. Nooit geweest en zal ik ook nooit worden. Het perfecte plaatje? Nee bedankt. Ik maak liever iets dat bij jou past, bij mij past. Jij staat centraal en de connectie die wij hebben. Het draait mij om het gevoel dat jij hebt en daarmee dat jij krijgt als je de foto’s terugziet. Als je het mij vraagt is de connectie met je fotograaf een groot onderdeel van. Uiteindelijk moeten we allebei staan te popelen zoals je doet op jouw favoriete muziek om met elkaar te werken, that’s where the magic happens! Mijn stijl in een notendop: geen gekke poses, maar wél filmisch en puur. Het is gefocust op de echte momenten. Liever dan het geposeerde en geforceerde waar je ongemakkelijk van wordt. Tuurlijk, het wordt mooi beeld maar over dertig jaar zal jij nog herinneren in welke gekke houding jij stond om tot dat beeld te komen. Ik wil meer dan dat en ik gun jou meer dan dat. Het gaat om jou/jullie. En de liefde. Voor elkaar, of juist voor jezelf en jouw bedrijf of het moment. Dat leg ik in de puurste vorm vast. 

Samen

It’s worth it! Ik snap je vraag, hieronder vind je mijn prijzenlijst. Let op, het zijn vanaf prijzen. Iedere shoot is uniek dus ik stuur je een persoonlijke offerte. Twijfel je over de kosten? Geloof mij dan; foto’s zullen alleen nog maar belangrijker worden naarmate de tijd. Hoe vaak heb jij wel niet in de oude fotoboeken van jouw familie zitten neuzen? Het wordt generatie op generatie doorgegeven. Voor eeuwig. Ik hoop dat je de waarde ervan inziet. 

Investering

Oh men! Ik weet als geen ander hoe het is om een bruiloft te organiseren. Na een paar keer ceremoniemeesterschap, werken in de business én nu ook nog het plannen van mijn eigen bruiloft, wil ik jullie met alle liefde helpen. Heel graag zelfs! Dus, vraag me alles. Het mag, écht. Het risico? Dat ik je ongevraagd de beste leveranciers aanraad. 

Helpen

Let op, het is een vanaf prijs. Iedereen is uniek en daarmee ook iedere shoot. Mail mij gerust, dan maak ik een offerte op die bij jouw shoot past.

Weddings

Vanaf €2295

prijzen

Koppels

Vanaf €399

Portretten

Vanaf €399

Motherhood

Vanaf €399

Ik woon en werk vanuit het zonnige Zuid-Limburg. Daarbij houd ik houd ervan om te reizen en te roadtrippen met Beyoncé op de achtergrond, dus no worries! Binnen een straal van 20 km van Maastricht zijn de reiskosten inclusief. Daarbuiten vraag ik 0,35 euro per kilometer. Vraag jij een offerte op? Vermeld er dan ook even bij waar het is, dan kan ik er direct rekening mee houden.

Waar is By Mirte gevestigd?

|

Volgende

Vorige

Ik raad aan zodra jullie trouw óf shoot datum definitief is, contact op te nemen. “The sooner the better”! Ik denk immers ook graag met je mee over al het andere!

Hoe lang van tevoren moeten we je beschikbaarheid checken?

|

Volgende

Vorige

Allereerst: gefeliciteerd! En superleuk! Is jullie trouwdatum al bekend? Stuur mij een e-mail of vul mijn contactformulier in. Ik drink graag een (digitaal) kopje koffie om te kijken of wij een match zijn. 

We willen je boeken voor onze bruiloft! Hoe gaat dat in zijn werk?

|

Volgende

Vorige

Voor het aankomende jaar heb ik plek voor twintig bruiloften in mijn agenda. Waarom dit aantal? Omdat de connectie voor mij het allerbelangrijkste is en ik jullie wil beloven dat ik alle tijd voor jullie kan nemen. Dit is hoe ik dat doe.  

Hoeveel bruiloften shoot jij per jaar?  

|

Volgende

Vorige

Draag waar jij je fijn in voelt, dan ben je op je mooist. Duik je kast in of struin pinterest af. Weet je het dan nog niet zeker? No worries, I got you covered. Ik heb een styleguide die ik naar je kan mailen.

Help, wat moet ik dragen tijdens een shoot? 

|

Volgende

Vorige

Nee, ik heb besloten dit niet meer te doen. Wil je dit wel graag? Dan stuur ik je met liefde door naar collega’s die de mooiste beelden maken. 

Fotografeer jij nog families? 

|

Volgende

Vorige

Nee. Ook niet als je het heel lief vraagt. Mijn prijzen staan vast. 

Geef jij ook korting? 

|

Volgende

Vorige

Slecht is een ruim begrip. Beetje regen? Of bewolking? Soms kan het juist heel goed uitpakken. Geloof mij maar. Mocht het nou echt slecht zijn, zorg ik voor een back-up plan of kiezen we samen een nieuwe datum.

Wat als het slecht weer is? 

|

Volgende

Vorige

Contact
Kennismaking

contact

This is where the magic happens